Afinado
Optredens
Video - Audio
Foto's
Optie Nemen
Scope Productions
 

Jazz en Braziliaanse muziek van Afinado

Guido Scope - Yolanda van Zoolingen (duo / band)
Afinado

Afinado (Guido Scope: gitaar - Yolanda van Zoolingen: zang) speelt Braziliaanse bossa nova muziek, de zwoele iets langzamere variant van de samba met de mooie jazzy harmoniën. Dit wordt afgewisseld met jazz standards, en af en toe een klassieke blues.

Swingende latin ritmes, afgewisseld met jazzy grooves, een warme sound, Yolanda's, expressieve stem en Guido's creatieve improvisaties maken van de muziek van Afinado iets bijzonders.

Afinado treedt op als duo, maar kan ook uitgebreid worden met bas, percussie en/of saxofoon. Daarmee is het inzetbaar voor de meest uiteenlopende gelegenheden. En kan het zowel sfeervolle achtergrondmuziek verzorgen, als het swingende middelpunt zijn van een feest.

Afinado werd in 2007 door Guido en Yolanda opgericht. Vele interessante optredens in binnen en buitenland volgden. Nadat Yolanda Afinado tijdelijk verliet, veroverde Afinado de harten met de uit Rio de Janeiro afkomstige zangeres Marta Sombra en een volledig Braziliaans repertoire. Inmiddels is Yolanda terug en kan Afinado weer in de originele bezetting geboekt worden.Guido Scope Productions
tel: +31 (0)6 52696711
KvK Alkmaar 37142248